lyden av fin musikk

FIN MUSIKK FORTJENER GOD LYD

Musikk er en en stor del av livet mitt. Jeg har en mann som jobber med musikk, vi representerer en rekke artister og selv finner jeg utrolig mye glede i å lage playlister på Spotify. Jeg har en egen playlist jeg hører på når jeg trenger energi, en liste når jeg skal koble helt av og en liste jeg liker å høre på når jeg sitter og jobber på kontoret. Og god musikk fortjener gode høytalere!

På kontoret har jeg derfor en superfin liten høytaler fra Harman Kardon. Den er nett, liten og veldig fin. Jeg er ikke glad i teknikk som står ut i rommet, jeg vil det skal blende inn med resten av interiøret. Noe denne gjør!

Lyden er helt fantastisk og det høres ut som om jeg spiller fra ett mye større anlegg enn hva jeg egentlig gjør. Også er den enkel å bruke, det er og ett stort pluss. Ett par tastetrykk fra telefonen og musikk fyller rommet.

Og lurer du på hva jeg hører på når jeg sitter og jobber så finner du playlisten min her.

 

Foto: Trine Merete Olsen