Julebord og alt som er gøy

GAMLE KLÆR OG NY VESKE

I dag spilte vi inn en nye makeup video med Dajana som jeg gleder meg til å dele. Desember består av julebord og hyggelige fester og hva er vel bedre enn å få sminketips fra en beauty guru! Lært meg så sjukt mange nye triks og tips! Ser at mange spurte meg om kjolen som dukket opp på instastories. Det er en gammel favoritt fra Anine Bing. Vesken derimot er ny! Den er fra Zara og en favoritt når jeg skal pynte meg litt ekstra. Elsker formen på den og de fine sorte perlene! <3

Jeg har og laget en hårvideo og en makeup video hvor jeg viser hvordan jeg sminker meg til fest når jeg ikke har en ekspert til å hjelpe meg. Vi bruker uken på å klippe så kommer de veldig veldig snart! Håper dere vil like de! Og mens du venter så kan du jo kikke på filmene som ligger på youtube kanalen vår?