Hvem digger lakris?

DETTE MÅ VÆRE VERDENS BESTE RAW KULER MED LAKRIS!

Rekk opp hånda de som elsker lakris! Er du en av de så må du teste denne oppskriften!! Dette her er muligens verdens beste raw lakriskuler. De smaker skikkelig lakris, de er saftige, de er litt salte…ja de er bare helt tullete gode! Og de er faktisk ganske enkle å lage.

Hvis du ikke allerede har ingrediensene, så ikke fortvil – de er å få tak i hos de fleste matbutikker med litt større utvalg og helt vanlige helsekostforretninger.

WHAT YOU NEED:

– 100 gram rå cashewnøtter

– 6-7 dadler

– 1 teskje ekte vaniljesukker

– 4-5 teskjeer lakrisrotpulver

– himalayasalt (cirka 1-2 teskjeer, alt etter hvor salte du ønsker de)

– lakrispulver fra Mill&Mortar (kan droppes)

Sleng cashewnøttene og vaniljesukkeret i en blender og bland godt. Har du ikke en blender så funker det også fint med en stavmikser. Tilsett dadlene (men husk å fjerne stenene hvis det er stener i de!) og bland godt. Deretter tilsetter du lakrisrotpulver og blader, før du smaker til med himalayasalt. Rull til små kuler mellom hendene.

Vi hadde et digg, knasende lakrispulver fra Mill&Mortar i skapet, så vi rullet kulene i det – det gjør de ekstra digge! Det er kanskje ikke det enkleste pulveret å få tak i overalt, men vi har funnet det på en rekke velutstyrte matbutikker og nettbutikker, og det anbefales virkelig. Så digg!

Oppbevar kulene kjølig. Hvis du klarer å la være å spise opp alle med en gang da…det skjer nemlig ganske ofte her!

Og du, dette er jo den perfekte hjemmelagde julegaven til noen som elsker lakris!