DIY JULEGAVE TIPS no.1

FINE OG DEKORATIVE OPPTENNINGSBRIKETTER

For mange har det kanskje allerede startet, tiden for fyring i en lun peis og fine stearinlys. Varmen en peis gir kan ikke sammenlignes med noe annet og da er det fint å kunne lage noen opptenningsbriketter enkelt og helt selv.

Om du har en furuskog i nærheten kan du plukke kongler selv, hvis ikke får du også kjøpt fine på butikken. Om du ikke allerede gjør dette start nå; Ta vare på de gamle stearinlys stumpene, de er perfekte å smelte om å bruke til konglene.

Lag et vannbad og smelt om stearinen, fjern den sorte veken så du får en klar og fin hvit farge. Når stearinen er helt flytende dypper du konglene oppi og putter de på et bakepapir. Dypp så mange ganger du ønsker til du har fått ønsket resultat.

Disse er også magisk fine julegaver, putt de i etr fint glass og knyt et fint bånd rundt. Du kan også putte noen dråper av den eteriske oljen du liker best, da kommer de til å lukter himmelsk.