Denne uken skal jeg…

HER ER NOEN AV MINE PLANER FOR DEN FØRSTE UKEN I DESEMBER

Jeg skal lufte mine høye fine støvletter og dra på julebord med venner. Jeg skal ha fokus på å ikke stresse! Jeg skal starte hver morgen med en kopp varmt vann med sitron og unne meg et langt deilig bad med mine egne badebomber på slutten av de lengste dagene. Jeg skal dra til Trondheim og Bergen. Jeg skal signering av PIHL I HJERTET på Tanum på cc Vest. Jeg skal filme en makeup video med glam Queen Dajana.  Jeg skriver ikke stresse en gang til , for det er så viktig! Og så skal jeg pakke inn litt julegaver, jeg skal tenne levende lys morgen som kveld, men aller først skal jeg starte uken min med mandagsmøte og planlegge inspirerende innlegg som skal gi julestemning her inne! For jeg lovte jul på www.camillapihl.no i desember. Og jul skal det bli!