Ting som varmer hjertet

LAG JULENS KOSELIGSTE ADVENTSKALENDER

Det er ikke så mye som skal til for å glede andre og det som kanskje gleder hjertet mest er tiden vi får tilbringe med mennesker vi er glad i. Hva med å lage årets adventskalender sånn her? Fyll små konvolutter med fine ord, opplevelser og små ting som kan glede litt ekstra. Pauser er ofte det folk trenger i en hektisk juletid, så gi noen du er glad i en pause. 1 konvolutt hver dag til julaften, fylt med fine ting. Litt usikker på hva du kan fylle den med? Vi har noen forslag.

1.: Jeg er glad i deg. Så enkelt og så fint
2.: I kveld går vi en tur og opplever julestemningen i gatene sammen.
3.: Du trenger et avslappende bad/dusj, jeg fikser det for deg i kveld.
4.: I kveld skal vi lage hjemmelaget gløgg og høre på deilig julemusikk.

Vi gleder oss til å gi vår julekalender til de vi bryr oss om!