Istedenfor adventsstake

ADVENT ER LIKE RUNDT HJØRNET- DET ER TID FOR Å TENNE LEVENDE LYS

Mørket kommer tidlig og vi har begynt å få kjenne på frosten. Da er det ekstra godt å komme inn døra hjemme og tenne masse levende lys. Vi har en forkjærlighet for hvite lys og vi gjør de gjerne litt ekstra fine!

Et superenkelt triks er å lage små kranser av eukalyptus rundt lysene. Etter å ha testet litt frem og tilbake har vi landet på at det er aller enklest å bruke en helt vanlig knappenål og feste endene på kransen ved å stikke nålen gjennom bladene og inn i lyset. Eukalyptus kommer i litt ulike varianter, kombiner gjerne en med store blader og en med små, nette blader.

Et stort pluss med å bruke eukalyptus er at det lukter så utrolig godt – en deilig frisk duft som vi ikke får nok av. Og hvorfor ikke pynte fire lys som dette på ett fat så har du laget den fineste adventsstaken helt på egen hånd!