God morgen fine folk

DET BLIR EN FIN FIN FREDAG!

Det er ikke alle dager jeg er like flink til å starte dagen med gode vaner, men de dagene jeg gjør det blir resten av dagen alltid ekstra bra. Og for meg er gode vaner å drikke vann når jeg våkner, strekke kroppen og vekke den til live med litt stretching, lage meg en god frokost og en kanne grønn te og ikke minst grønn juice. D

Det føles alltid ekstra godt å få på grønn juice, da vet jeg at jeg har fått i meg en god dose med vitaminer før dagen setter i gang! Og i dag skal jeg gjøre alt dette siden jeg har ett spennende møte med kleskolleksjonen min senere i dag og jeg vil være så godt forberedt jeg bare kan! Og nei, jeg setter ikke alltid av tid til å lage min egen juice. For meg er The Juicery redningen i en travel hverdag. Min soleklare sunne favoritt i nabolaget!