Rykende varm sjokolade

VARM VEGANSK SJOKOLADE PÅ KALDE DAGER

Når kulden senker seg utenfor finnes det ikke noe bedre enn å starte dagen med en kopp rykende varm sjokolade med krem. Jeg foretrekker min uten melk og hvitt sukker  og drikker den ofte på vinterhalvåret, både for kos og fordi jeg synes den varmer skikkelig godt innvendig!

Du trenger:

Raw kakao pulver , kjøpes på helskosten
Oatly Ikaffe Havermelk ( Den er litt tykkere enn vanlig havremelk og skummer når man visper den)
Kokosblomst sukker ( Den har den en karamellaktig og god smak og er ekstra godt i varm kakao)
Alpro Cusine Soya som du pisker til krem
Vaniljepulver

Lag kakaoen på akkurat samme måte som du gjør med vanlig melk. Varm opp i en kjele og smak deg til med kokosblomstsukkeret. Pisk «kremen» og tilsett litt vaniljepulver for ekstra god smak. Jeg har pyntet min kopp med tørkede kornblomster, både for smaken skyld og fordi det ser fint ut. Tørkede blomster som dette finner du i de fleste delikatessebutikker , eller på etsy.com.