When in Barcelona

NESTE GANG VI ER I BARCELONA SKAL VI FIKSE NEGLENE HER!

Vi kom over den dyktigste negleartisten på instagram – Nails by Nicki! Hun lager helt magiske negler. Det ene designet overgår det andre, det er sååå gøy! Dessverre så holder hun til i Barcelona. Men hei, da vet man ihvertfall hvor man skal booke en time hvis man har tenkt seg en tur til Barcelona. Hvis du vil lete henne opp når du er i Barcelona, så finner du henne hos Miss Kleckley i Carrer de Parlamen 15. Men husk å book deg en time på forhånd, hun har en egen bookingside på nettsiden sin.

Og du, hun skal faktisk til København før jul, og du har mulighet til å booke deg time hos henne der. Vi fikk plutselig veldig lyst på en tur til København før jul!

Du finner den flinke dama under instagramkontoen @nails_by_nicki