Jeg gjester ingefær podcasten

Inneholder reklame for egen bok

SNAKKER OM BOK, KARRIERE, LIVET OG VIKTIGHETEN AV Å NÆRE SEG SELV

Jeg var så heldig å få lov til å gjeste ingefær podden med Sara Lossius i forrige uke. En time hvor jeg har snakket om boken min «Pihl i Hjertet- Når det eneste du kan forandre er deg selv», om mine valg om hvordan jeg vil leve mitt liv, om viktigheten av å nære seg selv, om karriere , psykisk helse og ting som ligger hjertet mitt nært. Episoden ligger ute nå for de som har lyst til å høre!

Og igjen, tusen tusen takk for alle de fantastiske tilbakemeldingene dere gir meg på boken min! Det setter jeg så utrolig stor pris på! varmer hjertet alle historiene dere deler med meg, at dere har fått hjelp av tipsene mine og det har blitt en bok som ligger framme som man kan ta frem i ny og ne for og finne inspirasjon i når man trenger det.