Solskinn og grønn te

MAGISK MEDISIN EN TIDLIG MORGEN PÅ KONTORET

En kopp grønn te og litt solstråler i fjeset en kald og litt trøtt tirsdags morgen, og playlisten min CAMILLA CHILL PIHL på øret er rett og slett magisk medisin! Er så fantastisk godt de dagene solen velger å titte frem. Og ikke bare godt for meg, bra for jobb også. Jeg er avhengig av godt dagslys når jeg tar bilder og prøver å utnytte dager som dette hvor lyset varer litt lenger til det fulle!

Ellers så begynner jeg å kjenne litt på at året begynner å komme på hell. Er så takknemlig over alt jeg har jobbet med og skapt i år, men kjenner og at det har kostet litt.  Gleder meg til juleferie med  fokus på å lade batteriene og få hvilt ut litt.
Kanskje litt tidlig å begynne med nyttårsforsetter, men trening er uten tvil noe jeg skal ta tak i! Det må øverst på To do listen rett og slett! Men, først jul og kos! <3