Si hei til ANNE genseren

GENSEREN SOM HAR FÅTT NAVNET SITT ETTER MAMMAEN MIN

Den beste genseren å krype inn i når det er kaldt ute? Anne genseren! Fordi den er supervarm og har en deilig høy hals som gjør at man slipper å bruke skjerf. Og er du nybegynner på å strikke så er dette en av de modellen du garantert klarer å lage! Tykt garn og tykke pinner gjør at du strikker denne i løpet av en ukes tid! Jeg er så glad i den at jeg har den i rød og mørkeblå og! Også drømmer jeg om en i det fine grønne oliven garnet mitt!

Så hvem er Anne? Det er mammaen min som har fått navnet sitt på denne genseren og genseren passer henne godt da den er god og varm akkurat som hun er. Og har du lest boken min så har du lært henne litt å kjenne også. Oppskriften finner du gratis her! Og en komplett forhandlerliste med hvilke garnbutikker som selger garnet mitt ligger også der.  Og skulle du stå fast på en oppskrift kan du sende en mail til [email protected] så hjelper de deg!