Planlegger julen på en mandag

MANDAGSMØTE OG PLANLEGGING AV JUL!

Hver mandags starter jeg med ett mandagsmøte med hele camillapihl.no redaksjonen hvor vi planlegger hva som kan være gøy å inspirere dere med i uken som kommer. Må innrømme at hele gjengen begynner å få julestemning, men vi holder igjen litt til før vi starter med jul! Men fra og med 1 desember kjører vi på med skikkelig julekos hver eneste dag! Og vi har allerede planlagt en rekke fine ting vi gleder oss til å dele med dere!

Også vil jeg gjerne høre fra dere! Hvilke innlegg kunne dere tenke dere å få inspirasjon om i desember? Skal vi ha pakkekurs, vise hvordan vi pynter til jul, diy gavetips, styling, sminke før julebord, oppskrifter? Hva ønsker dere? Legg igjen en kommentar så skal vi gjøre alt vi kan for å oppfylle ønskene deres før jul!