TID FOR ET VARMT BAD

TA DEG LITT EGENTID – TAPP  I VANN I BADEKARET!

En ting som blir ekstra digg på denne tiden av året er lange, varme bad i badekar. Og aller helst med masse levende lys. En ting vi bruker å tilsette i badevannet er epsomsalt.

Epsomsalt skal ha en rekke helsebringende effekter, det skal blant annet virke avgiftende og tilføre kroppen magnesium. Sistnevnte er veldig bra hvis du sliter med muskelkramper. Kroppen har en tendens til å reagere med muskelkramper hvis den mangler magnesium, og magnesium kan taes opp igjennom huden.

Epsomsalt er også veldig fint å ta med seg når man skal ut på lange reiser. Jeg synes ofte at et deilig bad med med epsomsalt kan hjelpe mot jet lag og hjelpe kroppen å komme i rute igjen etter lange reiser.

Og som om ikke det var nok, man sover alltid som en baby  etter et deilig bad med epsomsalt!

Vi pleier også å dryppe noen dråper med eteriske oljer i badevannet. Eukalyptusolje er en favoritt på denne tiden av året. Den friske duften av eukalyptus åpner opp og letter på en eventuell gryende forkjølelse. Også lukter det jo utrolig deilig!