Crystal of the week

HEI LILLE ROSA AGAT

Lommekrystaller kaller jeg de, de små krystallene jeg går med i lomma. Denne lille, runde og knallrosa agaten er en slik lommekrystall. Rosa agat sies å være en god sten for styrke, kjærlighet og selvrespekt. Rett og slett en liten power-sten.  Og er du glad i å meditere, så skal denne stenen være med å gi en trygg og god ramme rundt meditasjonen med sine balanserende og beroligende egenskaper. Å meditere med en rosa agat er beskrevet som en følelse av å være tilbake i mors vuggende og kjærlige armer.

Uansett om du er glad i krystaller eller du synes dette med krystaller er litt nytt og rart – så er det jo nesten ikke til å unngå at man glad av den friske, sterke rosafargen! Jeg må i hvertfall smile hver gang jeg plukker den opp av lomma.

Vil du lære litt mer om krystaller, så kan kanskje denne boken være noe å ønske seg til jul?