We have a thing for flowers

HJEMMELAGET RUNDSTYKKER FORMET SOM SOLSIKKER

Hvor koselig er det ikke å få servert disse? Hjemmelaget rundtstykker formet som solsikker. It’s all in the details og blomster er alltid en vinner! Det kan hende du har en oppskrift på rundstykker du er glad i, men vi deler uansett denne oppskriften som vi syntes er ekstra god!

Du trenger:
7 dl skummet melk
1 pakke gjær
2 ts salt
3 ss sukker
1 dl smeltet smør
ca 1 kg hvetemel

SÅNN GJØR DU:
Hell mel og smuldret opp gjær oppi en bolle, putt i salt og sukker. Varm melken til ca 30 grader og smelt smør. Putt alt i oppi en kjøkkenmaskin og bland sammen. Deigen skal heve i ca 30 minutter under kjøkkenhåndkle (den skal vokse seg dobbelt så stor)

Rull en stor bolle i midten og fest mindre boller rundt slik at du får en blomsterform. Når blomsten er ferdig lar du de etterheve i 5-10 minutter. Pensle med egg og putt valmuefrø i midten. Ovnen skal være varm på 250 grader over og undervarme. Rundstykkene er ferdig stekt når de har fått en gyllen fin farge etter ca 10-15 minutter.