Å signere 1000 bøker

Å SIGNERE EN PALL MED 1000 BØKER HADDE JEG ALDRI TRODD JEG SKULLE OPPLEVE!

-Og når boken i tillegg er min egen må jeg nesten klype meg i armen! Om noen dager kommer boken min PIHL I HJERTET ut i hyllene i alle landets bokhandlere så i dag dro jeg ut til Forlagssentralen for å signere 1000 av de!

Tusen takk til alle som har forhåndsbestilt boken, og tusen takk for alle hyggelige meldinger og historier dere deler med meg! <3 Det er rørende og noe jeg setter enorm stor pris på! Å skrive denne boken har kostet meg noen søvnløse netter, tvil og tårer, men når den endelig er her er jeg så glad for at jeg turte å gjøre dette! Jeg krysser fingrene for at jeg har laget en bok som kan inspirere og samtidig gir dere ett innblikk i min oppvekst og erfaringer.

Jeg kommer til å legge ut på en liten signeringsturne rundt om i landet frem til jul og deler steder og datoer med dere i løpet av kort tid!

Og vil du forhåndsbestille en signert bok rett hjem så kan du gjøre det her.

Foto:Trine Merete Olsen