Gi hjemmet ditt en makeover

VI ØNSKER HYGGE VELKOMMEN I HJEMMET

Hva er vel bedre enn litt forandring i hjemmet? Når dagene blir mørkere og kaldere får vi ånden over oss til å gjøre det ekstra koselig og lunt. Gjør det enkelt – noen nye puter, småbord og blomster gjør susen. Det er ikke mye som skal til for å skape den deilige høststemningen de fleste av oss drømmer om. Visste du forresten at Clas Ohlson er helt rå på småmøbler? I disse dager har de også åpnet pop-up butikken «Hemma hos Clas Ohlson» i Bogstadveien 58, som bugner av deilig inspirasjon.

Hva med å pynte opp litt med lys og blomster? Piff det også gjerne opp med apotekflasker, de er perfekte som vaser! Om høsten er noe av det koseligste vi vet å tenne levende lys og høre på deilig musikk for å finne roen.

La levende og elektriske lys spille på lag og bruk fine pærer i lampene som gir godt med lun belysning.

Still ut de fineste tingene dine og vis dem frem – Hyller og oppbevaring får vi aldri nok av!

Du kan enkelt fjerne en plate dersom du ønsker å ha høyder i hyllen, som bilder eller vase med vakre strå eller blomster.

Små detaljer som nye putetrekk gjør mye for en stue. Fine farger og myke tekstiler gjør at vi gleder oss til å krype opp i sofaen etter en lang arbeidsdag.

Produktene finner du hos Clas Ohlson