Mine Oslo favoritter

FLYTENDE SAUNA OG BADING I OSLO FJORDEN!

Visste du at det finnes en flytende sauna i Oslo hvor du kan nyte utsikten av operaen og hoppe ut i Oslofjorden når den vedfyrte saunaen blir for varm?  Jeg var der i helgen med 2 gode venner. Klokken 08.00 lørdagsmorgen gikk vi ombord saunaen og hadde den beste lørdagen på lenge med latterkramper og digge bad! Kok Oslo heter stedet og man booker seg inn på forhånd. Det er plass til 10 personer i saunaen så om man vil kan man være en stor vennegjeng sammen.

Det er den beste starten på en morgen jeg har hatt på lenge. Å legge ved i oven i saunaen, se hvordan byen våkner til livet, se fugler som svømmer forbi og ikke minst å hoppe ut i fjorden for en iskald dukkert! Helt himmelsk! Vi har allerde booket oss inn for en ny runde i november og jeg kjenner at dette er noe jeg vil gjøre utover vinteren og! Isbading here I come!

Du finner mer info på kokooslo.no