Dette Er godt!

VERDENS BESTE MAISKOLBER

Sjukt gode maiskolber som fungerer like godt til høst som sommer og denne oppskriften blir vi aldri lei av! Perfekt å spise som snacks eller dele de opp i mindre biter å servere sammen med annen tapas.

Du trenger:
Maiskolber
Majones
Gresk yoghurt
Chili
Cayennepulver
Lime
Ingefær
Parmesan

Vi lagde Chilimajonesen litt på slump, så dette er ca hva vi brukte; av 5 ss majones, 2 ss gresk yoghurt, 1 chili finhakket og saften av en lime. Smak deg til med salt og pepper!  Om du har grillen fortsatt ute kan du ta maisen på grillen, hvis ikke kjører du kolbene med litt smør rundt i ovnen på grilling i 10-15 minutter (husk å snu de underveis) Det funker like bra! Når maisen er klar og fått en fin farge pensler du på chilimajones og ruller de rundt i revet parmesan, blandet med en liten klype cayennepulver. Server med limebåter og koriander. Yummi, vi får helt vann i munnen!