Soaking up some sunshine

SAMLER SOLSTRÅLER I HENRIETTE GENSEREN

Jeg har samlet opp deilige varme solstråler før frosten kommer i strikk fra egen strikkekolleksjon. Dette er Henriette genseren, en genser oppkalt etter min fine kusine. Jeg elsker at den er litt fluffy, jeg elsker at den har flette og jeg elsker den litt åpne halsen! Også elsker jeg at den er så myk at jeg ikke trenger å gå med en trøye under.
Du finner oppskriften gratis hvis du klikker deg inn her.

Jeg har den i medium størrelse da jeg liker at den er litt oversized. Jeg vil si at den vanskelighetsgraden ligger på medium. Er du vant til å strikke fletter så strikker du denne på 1-2-3. Og til dere som aldri har testet flettestrikk, det er mye enklere enn man skulle tro. Det krever bare litt konsentrasjon og at du holder tellingen! Og husk at du alltid kan sende en mail til [email protected] dersom du står fast.