Det fine gulvet på kontoret

SLIK SLIPTE VI NED GULVENE PÅ KONTORET

Det var kjærlighet ved første blikk da jeg fant lokalet som skulle bli mitt nye kontor tidligere i våres! Jeg elsket de lyse luftige rommene, det fine eikegulvet i mosaikk mønster, men den gulbrune fargen var jeg ikke særlig glad i! Vi bestemte oss derfor for å slipe ned gulvet. Gulvene ble slipt av Paalerud & Kahlbom As som også har gjort gulvet i leiligheten vår.

Slik som dette så gulvet ut før vi begynte å slipe det ned. Virkelig ikke stygt, men jeg vill ha ett lysere gulv.

Forrige gang Paalerud & Kahlbom  pusset opp gulvene våre fikk jeg fryktelig mange spørsmål vedrørende hvilke lakker og produkter som var brukt på gulvene så denne gangen har jeg fått infoen til dere.

Behandling er gjort med SAICOS Ecoline produkter hele veien. Produkter som er bra for miljøet og bra for deg! Først la de på Ecoline Oil ground coat extra hvit. Dette er en grunnbehandling som pigmentere gulvet lyst og fint. Innfarvingsoljen trekker jevnt og fint ned i treverket slik at det ikke skal bli skjoldete. De neste to strøkene er utført med Ecoline Multi Top lakk, med ekstra hvit tilsats. Dette er vanntynnet PU lakk som gir en god beskyttet mot slitasje og gulning, noe som gjør at gulvene holder seg hvite i lang tid fremover.

Resultatet har blitt så fint! – Og ikke tok det lang tid å slipe ned og lakke gulvet i alle rom heller. Hele kontoret fikk seg ett løft og rommene virker både større og luftigere. Jeg er så fornøyd!
Dersom du har spørmål rundt produktene som har blitt brukt kan du send en mail til [email protected] , eller ta direkte kontakt med Paalerud & Kahlbom