Jeg gir ut bok

I OKTOBER KOMMER BOKEN OM MIN HISTORIE, MITT LIV OG MIN OPPVEKST

Mange av dere har fulgt meg og mine oppturer gjennom mange år, men svært få kjenner min historie. En historie som handler om det å bli veldig fort voksen i ett turbulent hjem med to psykisk syke foreldre, om min pappas alkoholisme, om å droppe ut av skolen, om å ta egne valg, om min egen angst og hvordan jeg kom meg ut av det. En historie jeg nå har valgt å dele i boken min “PIHL I HJERTET”.

«En vårdag i 2015 besvimer Camilla Pihl på sitt eget bad. Få uker senere kommer nye anfall. Hun får vanskeligheter med å puste, opplever det som kjennes som bølger av frykt gjennom kroppen og begynner å slite med å takle enkle ting i hverdagen. Da hun skjønner at det er symptomer på panikkangst, blir hun livredd. Skal hun få samme problemer som foreldrene sine? Skal hun også slite psykisk? Kommer livet hennes til å bli like vanskelig? I denne boken deler Norges mest prisvinnende blogger, suksessgründer, designer og modell, jenta som smurte sin egen matpakke fra første skoledag og droppet ut av skolen da hun var 16 år, en annen side av livet sitt. Hun deler historier fra oppveksten i Oslo og Gudbrandsdalen, en barndom preget av foreldrenes turbulente forhold og psykiske sykdom, farens alkoholisme og hennes egen lengsel etter å komme seg bort. Og hun forteller ærlig om smellen hun selv gikk på, den som forandret alt. I tillegg til å dele inspirerende tips om velvære, skjønnhet, reise, mat og andre ting fra sitt populære bloggunivers, deler Camilla rådene som hjalp henne finne en alternativ vei ut av sykdommen: om avkobling, stressmestring, ro og viktigheten av å nære seg selv. Resultatet er en bok der leseren kommer tettere på Pihl enn noen gang før, og som kan være både til både hjelp og inspirasjon for mange.»

Jeg har gått så mange runder om jeg virkelig skal dele alt dette. Hatt søvnløse netter hvor jeg lurer på om dette er altfor utleverende, om hvordan familien min vil takle å lese dette. Jeg har grått mange tårer, men etter mange runder med meg selv har jeg kommet frem til at det er så viktig å dele. Viktig å vise at man kan klare å få til ting her i livet selv om man ikke har fått utdelt de beste kortene på hånden. Dette er uten tvil det skumleste og mest ærlige jeg noensinne har delt. Jeg føler meg sårbar, men klar. Tiden er inne for å fortelle min historie.

Boken kommer ut i Oktober. Om du vil kan du forhåndsbestille boken min her.