Dette er knasende godt

HJEMMELAGET RØDBETE CHIPS MED TIMIAN

Hva med å lage litt ekstra god hjemmelaget chips i helgen? Vi har testet rødbete med salt, pepper og timian, yum!! Smaker så godt og veldig gøy å ha hjemmelaget chips å servere. Vi syntes det ble veldig fint å servere i kremmerhus. Også så sjukt digg med hjemmelaget knasende chips.

Du trenger:
Rødbete
Salt og pepper
Timian
Olivenolje

Skrell rødbete å bruk en ostehøvel til å skjære tynne biter. Putt rødbeter, olje, salt og pepper og timian i en bolle og surr det godt rundt. Fordel de jevnt på ett stekebrett og stek på 180 grader til de har blitt sprø. Tid er alt fra 10-20 minutter litt avhengig av hvilken ovn du har så husk å sjekke jevnlig. La de avkjøle og tørke før du tar en smakebit og kjenner etter om du ønsker mer krydder på de.