Si hei til KARI genseren

PERFEKT Å STRIKKE FOR DEG SOM ER NYBEGYNNER

Først og fremst, det gleder meg så mye at så mange har funnet frem strikkepinnene og at det begynner å dukke opp #knitcamillapihl gensere på instagram! Det er så utrolig hyggelig! Og har du lyst til å begynne å strikke er KARI genseren helt perfekt å starte med. Du trenger ikke å kunne mer enn rett og vrang og i løpet av en ukes tid har du laget deg en genser! Du kan velge hvilke farger du vil, selv jeg har den i flere varianter. Akkurat denne i mørkeblått, hvitt og lyseblå synes jeg er ekstra fin. den er strikket med dobbel tråd i Fnugg garnet mitt som er 100% børstet alpakka.

Alle oppskriftene mine laster du gratis ned på www.strikkcamillapihl.no og en komplett forhandlerliste med hvilke garnbutikker som selger garnet mitt kommer veldig snart. Frem til det anbefaler jeg deg å sjekke ut #knitcamillapihl og #camillapihl.no på instagram,. Da finner du mange av garnbutikken som har garn både i butikk og på nett! Og skulle du stå fast på en oppskrift kan du sende en mail til [email protected] så hjelper de deg!

Så hvem er Kari lurer kanskje du på? Alle genserene min er oppkalt etter kvinner fra Nerøygarden, gården min bestemor kom fra og ett sted jeg har tilbragt mye av min oppvekst. Kari var en av søstrene til min bestemor. En unik liten dame som spådde i kaffekoppen og hadde 40 katter i hus. Som kjørte spark på vinteren og kom hjem til oss på middag for så og titte på tv. Gjerne ett program hun hadde gledet seg til. Så sovnet hun alltid i stolen mens vi så på og våknet når programmet var slutt og sa: -Dæ va flott det der! <3

I skrivende stund er jeg på vei opp til Gudbrandsdalen for å si farvel til bestemor, som er hele årsaken til at denne garn og strikkekolleksjonen kom til verden. En dag før lansering sovnet hun stille inn 96 år gammel. Jeg er evig takknemlig for alt du lærte meg. <3