BODY SKIN CARE OUT NOW

SKIN CAMILLA PIHL BODY SKIN CARE OUT NOW!

Som jeg har gledet meg! I dag lanserer jeg min helt nye kroppsserie SKIN CAMILLA PIHL BODY SKIN CARE i alle Vita butikker i hele landet og på nett!

Jeg har alltid vært opptatt av sunn og glødende hud, og har jobbet lenge med å fremstille de perfekte kroppsproduktene, spesielt utviklet for å tilføre huden gode ingredienser som gir mykhet og friskhet. Produktene er beriket med shimmer for å gi huden en naturlig glød. For er det en ting jeg elsker så er det GLOW!

Serien består av 13 produkter som alle har unike formuleringer. En komplett kroppsserie, med unike, banebrytende formuleringer og spesielt utvalgte dufter for å påvirke kropp og sinn. Vi har rett og slett laget hudpleie for kroppen din! 2 dusjsåper med matchende body lotion, 4 unike badebomber med naturlige oljer, en bronzing body oil, håndkrem, tinted bodylotion i 2 forskjellige farger. Også selvsagt en body scrub!

I likhet med resten av hudpleieproduktene fra Skin Camilla Pihl er Body Skin Care selvsagt etisk fremstilt, inneholder ikke mikroplast, og er ikke skadelig for miljøet eller dyrelivet.  De er også fri for parabener, cocamide DEA, MI og kathon, og selvsagt ikke testet på dyr.