Anne sweater In the making

ANNE GENSER IN THE MAKING

Ett par dager til så er ANNE genseren fra min egen strikkekolleksjon klar. Den strikkes på pinne 15 og 20 så setter du av noen timer hver dag så har du en ny genser på 4-5 dager! Og er du nybegynner når det kommer til strikk så er Anne genseren, Birgitta, Hannah og Kari fine å starte med. Det er kun rett og vrangstrikking og ermene syes på for hånd så du trenger ikke å kunne raglanfelling, noe som kan være litt vanskelig de første gangene.

Og skulle du stå fast på en oppskrift kan du sende en mail til [email protected] så hjelper de deg! Alle oppskriftene mine laster du gratis ned på www.strikkcamillapihl.no og en komplett forhandlerliste med hvilke garnbutikker som selger garnet mitt kommer veldig snart. Frem til det anbefaler jeg deg å sjekke ut #knitcamillapihl og #camillapihl.no på instagram,. Da finner du mange av garnbutikken som har garn både i butikk og på nett!