Mine Oslo favoritter

VELKOMMEN FINE NOFO

Jeg blir så glad når det dukker opp nye freshe veganske plantebaserte spisesteder i den fine byen vår! For 2 dager siden åpnet NOFO i bakgården i Posthallene. Jeg har fulgt de på instagram i lang tid og telt ned dager til når de skulle åpne dørene og i går var jeg innom og spiste en nydelig Farm Bowl!

Konseptet er god mat laget på lokale kortreiste og økologiske ingredienser. Blir ikke stort bedre enn det!

De har oppe på hverdager fra klokken 10.00-19.00 og Lørdager 11.00-18.00

Så om du er ute og rusler i byen og har lyst på noe godt, eller føler for å prøve noe nytt så anbefaler jeg stedet på det varmeste!

Og du? Har du noen Oslo favoritter, tips til steder vi bør besøke? Del gjerne! Du finner en oversikt over flere av  mine Oslo favoritter her.