Fem fine ting

 

FEM FINE TING SOM KAN GJØRE DAGENE DINE EKSTRA FINE!

– Har du mulighet til det, legg deg når du er trøtt. Ikke sitt oppe og tenk at det er alt for tidlig å legge seg. Kroppen sier i fra når den er trøtt og det beste du kan gjøre er å høre på den!

– Lag deg en playlist med bare dine favorittlåter og hør på den på vei til jobben!

– Avtal en frokostdate med en du er glad i. Ja mulig dere begge må stå opp en time før, men jeg lover deg dere får verdens beste start på dagen!

– Sett av tid til deg selv. En time hvor du gjør akkurat det som gjør deg glad! Gå en tur, sett deg på en kafe med en bok, kjøp deg selv noen friske blomster eller ha hjemme spa på badet. Hva enn det er sett av tid til det en gang i uken!

– Har du tenkt på hva du skulle brukt tiden din på dersom du ikke satt foran tv’en hver kveld? Prøv en kveld med tv / serie forbud og se hva du finner på. Kanskje du kjeder deg, kanskje du fikk gjort noe du har drømt om lenge? Uansett hvordan kvelden ender opp så har kropp sinn godt av en liten pause fra skjerm.