Detox på underbare BALI

EN VITAMIN INNSPRØYTNING FOR KROPP OG SJEL

De som fulgte meg på instastories i sommer fikk med seg at jeg var på en 10 dagers detox retreat under mitt opphold på Bali. Jeg har fått en del henvendelse fra dere angående oppholdet og tenkte derfor å dele litt mer info. Dette er min andre detox retreat på Bali med Helenika Travels og coachene Pia og Tariq, og jeg ELSKER det! For meg er dette den ultimate gaven jeg kan gi meg selv når kroppen er sliten og hele meg trenger en liten boost! 10 dager med fokus på selvutvikling, raw food, yoga, trening, juicing, hvile, og inspirerende workshops. Etter hvert endt opphold føler jeg meg som ett nytt menneske. Så inspirert og uthvilt! Som om hele systemet har fått en vitamin innsprøytning!

Dagene startet som regel med meditasjon, yoga eller trening. Deretter er det planetbasert frokost, egentid, behandlinger og workshops. For hver dag som går kjenner du hvordan både kropp og sinn begynner å våkne til live. Og det er verdens beste følelse.  Det er og overraskende fint å dele dagene med en gruppe mennesker man aldri har møtt tidligere. Det føles litt som en fantastisk fin leirskole hvor alle er på samme bølgelengde og reise.

Det er viktig å understreke at dette oppholdet ikke handler om underholdning. Det handler om helbredelse av kropp og sjel. Det er ett opphold uten alkohol, uten sukker og all mat er rå og plantebasert. Det er ett opphold med yoga, meditasjon, kroppsøvelser, dokumentarfilmer og lærdom og kunnskap om hvordan kroppens økosystem fungerer. Har du lyst på en ferietur som handler om  drinker, strand, sol og bad så er dette ikke en tur for deg, men har du lyst til å rense både kropp og sjel for toksiner og gi hele systemet en skikkelig reboot for å bli en bedre og en mer energisk versjon av deg selv er dette midt i blinken, og noe jeg anbefaler på det varmeste.

HELENIKA TRAVELS  tilbyr sunnhets reiser til flere destinasjoner rundt om i verden og har du hatt en periode med dårlige vaner, stress, ubalanse i kostholdet. . – Og en siste ting, vær åpen for alle de opplevelsene du får på en slik reise. Mye er kanskje litt annerledes fra rutinene du har hjemme, men det er akkurat det jeg tenker er sunt. 7 til 10 dager av livet ditt hvor du gjør ting litt annerledes enn hva du vanligvis gjør er spennende og gøy, og for min del føler jeg meg som et nytt og bedre menneske etter ett opphold.

Klikk deg inn her for høstens program.

-Eller følg HELENIK TRAVELS på Instagram !