Crystal of the week

HEI VAKRE ROSENKVARTS

Jeg elsker krystaller og liker å ha de rundt meg. Så hjemme hos meg finner du krystaller i hvert eneste rom eller lomme. Jeg har alltid elsket krystaller og de er en stor del av mitt liv og min livsstil. Det er kanskje ikke for alle, men for meg gir det masse. Også synes jeg verden og livet blir mye morsommere når man tilfører den litt magi. Og om ikke annet så er de utrolig vakre! Rosenkvarts er en favoritt Den rosa fargen på stenen sies å symboliserer kjærlighet og varme og stenen blir også kalt the «Heart Stone» eller «Love Stone» er ofte brukt som ett symbol på kjærlighet.

Rosenkvarts er en sten som ofte blir brukt til å fjerne negative energier for så å bytte de ut med gode. Om man tror på det eller ei er opp til hver enkelt, om ikke annet så får deg til å stoppe opp og tenke litt når den ligger der på kontorpulten eller nattbordet. Vil du lese mer om rosenkvarts? Klikk deg inn her.