My everyday makeup

PRODUKTENE JEG BRUKER FOR Å BEVARE SOMMERGLØDEN!

Jeg gjør alt jeg kan for å holde på sommergløden så lenge som mulig og som dere vet så elsker jeg glow, naturlig hud og kremskygger. I disse dager er dette produktene jeg bruker for en naturlig fresh hverdagslook.

Jeg liker at hud ser ut som hud og er ikke glad i å dekke den til med tykk foundation og pudder. Min nye favoritt som jevner huden og gjør den sommerfresh kjøpte med meg fra Taxfree’en her om dagen . YSL BB creme Perfecteur de Teint er så fin!  Siden jeg har litt sommerfarge så bruker jeg den i fargen medium, men jeg må nok bytte den med en litt lysere farge i løpe av høsten. Under bb creamen bruker jeg Peter Thomas Roth Pure Luxury Lift & Firm Prism Cream, en glow cream som gir huden masse glød!  Solpudder fra Guerlain Terracotta Light 02 Naturel Rose gir akkurat passe med farge.

Min nye yndling er en kremskygge palett fra Other Stories ( gleder meg så til de åpner i Norge!!) som jeg bruker både på øyelokket og som rouge og highlighter. Da den ikke er å få kjøpt her hjemme kan jeg anbefale highlighter paletten fra Youngblood , en fantastisk  palett med 6 fantastiske farger i kremform som jeg elsker En annen favoritt er paletten fra RMS Beauty. Jeg sverger til maskara fra Max Factor og på leppen mine finner du YSL Rouge Volupte Shine i farge nummer 9.

Ps. Klikk her hvis du vil titte på makeup videoer fra arkivet!