Hello beautiful!

SI HEI TIL NYHETEN SKIN CAMILLA PIHL ROSEHIP FACIAL OIL!

Jeg har lenge drømt om en deilig ansiktolje i hudpleieserien min og når er den endelig her! Si hei til SKIN CAMILLA PIHL ROSEHIP FACIAL OIL!
Jeg elsker den lille delikate flasken og hva den gjør for huden min! Nyperoseolje, mandelolje, araganolje er noen av oljene du finner i flasken. Oljen tilfører daglig fuktighet til huden og bidrar til å gjenopprette en ungdommelig glød og jevn hudtone. Den trekker raskt inn i huden for å tilføre næring, forbedre hudens elastisitet, stramme opp porene og lysne hudtonen.

Med sine anti-age egenskaper og anti-inflammatoriske fettsyrer er nyperoseolje kjent for sine evner til å forbedre arr, acne og solskadet hud, samt redusere forekomsten av fine linjer. Ansiktsoljen er fullpakket med nærende oljer, herunder mykgjørende mandelolje og hydrerende argan olje, som begge er rike på antioksidanter og vitamin A, C & E. Etterlater et friskt og glødende resultat. Det er ingen parfyme i oljen, kun naturlige dufter fra de naturlige oljene.

Varm ett par dråper i håndflaten og klapp forsiktig på renset hud og på brystområde. Kan brukes alene eller sammen med din vanlige fuktighetskrem, morgen og kveld. For alle hudtyper og aldre.

– Og du ? For å feire nyheten får du nå 20% på oljen og hele rosa serien fra Skin Camilla Pihl i alle Vita butikker og på Vita.no frem til 20 august!