GOD MORGEN OSLO

STARTER DAGEN MED EN SUPERGOD GOD MORGEN BOWL

Den gode gamle chipapuddingen har sneket seg inn på frokostbordet mitt igjen og ekstra god er den med blåbær, bringebær, granateple og ett dryss bipollen på toppen. Jeg lager bowl’en kvelden i forveien. Ett par spiseskjeer chia blandet ut med litt mandelmelk, inn i kjøleskapet over natten og den er klar når jeg står opp på morgenkvisten!

Og ekstra god er den med ett par spiseskjeer hjemmelaget mandelsmør på toppen. Min venninne Irina lager verdens beste som jeg kjøper av henne! Det er kanskje den tingen jeg har mest oppheng på av alt!

Om noen timer rusler jeg ut døren for ett intervju i forbindelse med ett helt nytt og spennende prosjekt jeg er i gang med. Og når det gjelder akkurat denne saken så er det faktisk ikke så lenge til jeg kan dele det med dere. Stikkord: En drøm som går i oppfyllelse!