Mine oslo favoritter

HEI OG VELKOMMEN KUMI 

Oslo er skikkelig kult om dagen, det popper stadig opp nye kule steder du kan sette deg ned for en god matbit eller noe godt å drikke. I dag skal vi tipse om ett nytt sted som heter KUMI som forresten betyr «healtyness & perfection» på Persisk.

KUMI åpnet dørene 9 Mai i år og ligger i Schweigaards gate 56A. All maten er laget på økologiske råvarer så om du syntes Avokado toast med posjert egg, raw kaker eller Mexican bowl hørtes digg ut bør du ta turen innom!

Dagens toast var sjukt god! Aubergine, paprika, bønner, spirer, feta namnam! også ferskpresset appelsinjuice fra flasker. Så fresht!

De har også en panteordning på glassflaskene og krukkene om du velger take-away, det i seg selv er helt fantastisk!

Vi prøver oss på slagordet «eat like you care» og ønsker å tiltrekke oss alle type mennesker som ønsker bevvist eller ubevist å gjøre en liten forskjell, ikke bare de som allerede er veganere eller vegetarianere
– KUMI 

Lokalet er inspirert av Japansk og nordisk arkitektur og design, med rene linjer, funksjonalisme og noen få utvalgte design objekter. Dette gjenspeiler seg også i maten, en økologisk, bærekraftig profil med fokus på helse og kvalitet!

Har du noen Oslo favoritter vi burde besøke?