5 fine frokostfavoritter

5 FINE FROKOSTFAVORITTER I OSLO

Det er jo ikke hver dag man hverken rekker eller vil lage frokost hjemme. Noen ganger er det hyggelig å starte dagen utenfor husets fire vegger. Og ekstra hyggelig er det å møte venner på en liten frokostdate før dagen starter. Her er fem fine steder i nabolaget mitt som jeg liker å starte dagen min på.

ECKERS- Fra første dag Eckers åpnet døren her i nabolaget mitt på Frogner har jeg elsket det!  Deilig ujålete med digge salater, sandwicher, smoothies og juicer.

THE JUICERY – Smoothiebowls ( den blå er min favoritt), kaldpressede juicer, sunne smoothier, chiapudding, glutenfrie raw food kaker ( og snart vegansk is) Min soleklare sunne favoritt i nabolaget!

ÅPENT BAKER FROGNER – Jeg sitter alltid ute under kirsebærtrærne når jeg er her. De har en skikkelig god grønn te og nybakte rundstykker med nyrørt syltetøy.

OSLO RAW – Deres brunsjtallerken er en favoritt , og selvfølgelig kakene! Også elsker den varme (raw) sjokoladen lagt på mandel eller havremelk!

SAMSON FROGNER- Hver gang jeg er her og viser bilder fra kakedisken så får jeg spørsmål om hvor jeg er. Jeg er ofte innom Samson på Frogner, noen ganger kun for en kopp te, andre ganger for å spise napoleonskake!