Et varig minne fra Vanbruun

EDELSTENER SOM ET VARIG MINNE

Noen ganger er det fint å unne seg noe ekstra, et varig minne for resten av livet. Har du fullført utdannelsen din, fått deg ny jobb som du har jobbet hardt for å kapre, kanskje du har blitt mamma eller du har nådd et langsiktig mål. Det er så fint å da kunne unne seg noe ekstra, et minne som varer livet ut. En vakker påminnelse du har med deg hver eneste dag. Vanbruun lager vakre ringer og smykker for enhver anledning. Diamanter og edelstener som en vakker påminnelse på hva du har fått til!

Det finnes utallige design, farger på edelstenene og ulike ringer som gjør at du kan finne den som er akkurat for deg, eller kombiner to ulike ringer for et helt personlig utrykk.

Vanbruun har selvfølgelig et stort utvalg forlovelses- og gifteringer – men vi synes disse fint kan brukes uten at anledningen er frieri. Så fine å kombinere med klassiske helallianse-ringer i ulike fargede stener som smaragder og safirer.

Vanbruun sitt store utvalg kan du se på nettsiden deres, eller du kan stikke innom xxxx.