Today’s Office style

A DREAM DOESN’T BECOME REALITY THROUGH MAGIC

Dagene er lange om dagen, men sånn blir det i perioder. Og tiden før sommerferie er alltid ekstra travle for min del da masse deadlines skal nås og ting må planlegges før høsten kommer. Jeg føler meg så heldig som jobber med så mange fantastiske prosjekter og dere, høsten kommer til å bli magisk gøy!!!! Jeg har så mange overraskelser jeg skal dele med dere i månedene fremover.

Jeg elsker og at jeg har fått ett CAMILLA PIHL COMPANY headquarter! Forløpig har jeg kun en sofa, ett bord tekanne og kopper. ( Og sjukt mange krystaller!) I går kom møtebordet også drypper det litt på med møbler i løpet av sommeren. Tipper jeg er oppe og står 100% i august, men jeg elsker å jobbe her allerede. Det kommer til å spare meg så mye tid å ta møter her fremover! Skal selvsagt at dere med på en «office tour» når alt er oppe og står!