#TODAY’S

MØTER, KJOLE DILEMMA OG JAKT PÅ FINE SKO!

Juni er alltid hektisk med masse møter, planlegging av høstens lanseringer og prosjekter som må komme i mål før sommerferien starter. Så mine dager består av mye jobb og møter om dagen, og skal jeg være helt ærlig så kjenner jeg på at det skal bli helt fantastisk med ferie om ikke alt for lenge! Noen late uker med full avslapning er noe jeg gleder meg helt enormt mye til! Også gleder jeg meg faktisk til høstens også for da har jeg så mange spennende prosjekter jeg endelig kan dele med dere! Men først spreng jobbing i juni også sommerferie og så nye lanseringer!! YAY!

-Og i morgen skal jeg svippe innom Elle festen så dagen i dag må bestå av litt sko jakt og! Også klarer jeg ikke å bestemme meg for om jeg skal ha lang eller kort kjole! Hva synes dere er finest?