Sleeping Beauty Mask

//ANNONSE//

 MENS DU SOVER JOBBER HUDEN MED Å GI DEG GLØD OG FUKT

En av mine favorittprodukter fra min nye SKIN CAMILLA PIHL Moist serie er OVERNIGHT SLEEP MASK. En fantastisk nattmaske som jobber med å gi huden din fult og pleie mens du sover!

I løpet av en dag blir huden utsatt for ytre og indre påvirkninger, som vind, sol, forurensning og stress. Disse påvirkningene gjør huden mer sårbar, hvilket betyr at den trenger ekstra beskyttelse og pleie. Og jo mer stresset og sårbar huden er, jo mer fuktighet mister den.
.Om natten arbeider huden med å fornye seg, og det er da en ypperlig mulighet å tilføre huden ekstra fuktighet og «drahjelp» i form av effektive og nærende ingredienser for å forberede huden på en ny dag med nye påvirkninger.

Når man sover er huden nemlig mer mottakelig for de aktive ingrediensene som tilføres og virkningene av produktene som påføres, maksimeres derfor mens man sover.
Skin Camilla Pihl Beauty Moisture Boost Overnight Face Mask  lukker inn fuktighet i huden og skaper en barriere, som bidrar til å danne et ytre beskyttende lag, samt kapsler inn produktene som påføres under. Det kan derfor være helt supert å bruke den i kombinasjon med Skin Camilla Pihl Anti-Age serum for en ekstra boost. Så er det bare å legge seg for kvelden og våkne opp med en strålende, hydrert og uthvilt hud.

Den er rett og slett helt magisk! Jeg har allerede fått masse fantastiske tilbakemeldinger fra dere på denne som varmer hjertet.

Slik bruker du Overnight Sleep Mask eller Sleeping Beauty Mask som jeg liker å kalle den : Overnight Sleep Mask påføres som det siste steget i din hudpleierutine før du legger deg. Legg masken på renset hud over hele ansiktet og la den virke gjennom natten og skyll den av om morgenen. Masken er perfekt å bruke de gangene huden trenger en skikkelig fuktighetsboost eller ser litt sliten og grå ut. Brukes 2-3 ganger i uken eller ved behov.

SKIN CAMILLA PIHL finner du i alle landet VITA butikker og på VITA:NO. Og  fra og med i dag og frem til søndager er det 25% på absolutt alle SKIN CAMILLA PIHL produkter!