New Beauty Moisture Boost

//ANNONSE//

IT’S ALL ABOUT THAT MOISTURE, GLOW & K-BEAUTY!

Min nye fuktighetserie SKIN CAMILLA PIHL BEAUTY MOISTURE BOOST passer alle hudtyper, alle aldersgrupper, og består av 6 innovative produkter som alle er tilsatt hyaluronsyre.

Hyaluronsyre har en unik evne til å binde fuktighet i huden, og øke hudens fuktighetsnivå. Bindevevet i huden inneholder naturlig hyaluronsyre, men med alderen avtar mengden. Dette reduserer hudens elastisitet, fasthet, og evne til å holde på og absorbere fuktighet. Dette fører igjen til rynkedannelse og andre aldringstegn.

Gjennomfuktet hud er i bedre stand til å absorbere aktive ingredienser. Derfor er det et «must» å passe på at huden får nok fuktighet. SKIN CAMILLA PIHL BEAUTY MOISTURE BOOST serien gjennomfukter huden og gir skikkelig glød. Gi huden din en fuktighetsboost etter en lang og kald vinter, det fortjener den!

SKIN CAMILLA PIHL PINK GLITTER PEEL OFF MASK!  24k Gold Peel Off Mask har fått seg en ny rosa venninne. Den er metallic knæsj pink full av glitter, med hyaluronsyre, som i tillegg til å forebygge urenheter og rense tilstoppede porer, tilfører fuktighet til huden.

Masken stimulerer til cellefornyelse og fremhever en ungdommelig glød. I tillegg ser man helt fantastisk ut med den på.

SKIN CAMILLA PIHL ULTRA MOISTURISING GEL CREAM! All hud trenger fuktighet og denne gir deg nettopp det. En deilig fuktighetsgivende vannbasert gel krem med oppfriskende effekt, som på grunn av sin lette tekstur og konsistens absorberes enkelt og kjapt inn i huden.

Kremen er beriket med forbedrende og aldringsutsettende ingredienser som: perle-ekstrakt med sin glødende og fuktighetsgivende effekt, samt hyaluronsyre med sine unike fukt-bindende egenskaper. Perfekt å bruke som base før makeup da den etterlater huden frisk, myk og hydrert.

Kremen passer til absolutt alle hudtyper og aldersgrupper.

PS: Har du oljete/fet hud er det alltid anbefalt med en vannbasert lett gel krem.

SKIN CAMILLA PIHL OVERNIGHT FACE MASK!  En ansiktsmaske som gjør underverker for huden mens du sover. Når man sover er huden mer mottakelig for de aktive ingrediensene som tilføres, og virkningene av produktene som påføres maksimeres derfor mens man sover.

Masken “lukker inn” fuktighet og skaper en barriere, som bidrar til å danne et ytre beskyttende lag, samt kapsle inn produktene som påføres under, som for eksempel Skin Camilla Pihl Anti-Age Serum. Masken gjør at du våkner opp med en strålende, hydrert og uthvilt hud. Jeg kaller denne for «The Sleeping Beauty Mask».

SKIN CAMILLA PIHL BEAUTY MOISTURE BOOST FACIAL CLEANSING GEL! Min nye favorittrens fjerner grundig og effektivt makeup og annet overflatesmuss, samtidig som den tilfører huden fuktighet. Beriket med ingredienser kjent for sine forbedrende og aldringsutsettende egenskaper som: perle-ekstrakt med sin glødende og fuktighetsgivende effekt, samt sitrusekstrakter som fjerner døde hudceller.

Etterlater huden renset, forfrisket, beroliget og beskyttet mot frie radikaler. For alle hudtyper og aldre.

SKIN CAMILLA PIHL UNICORN SHEET MASK! Verdens søteste unicorn sheet mask inneholder fuktighetsgivende hyaluronsyre og lotus ekstrakt, som gir huden et intenst fuktighetsboost. Full av antioksidanter og nærende ingredienser som gjør huden oppstrammet, beroliget og gjennomfuktet.

Sheet masks har en unik evne å tilføre næring og fuktighet dypt inn i huden, og er i tillegg praktiske da de kan brukes når og hvor som helst ettersom de ikke trengs å skylles av.

SKIN CAMILLA PIHL ULTRA MOISTURISING EYE GEL SERUM! Området rundt øynene er et av de mest sensitive områdene i ansiktet, og bør derfor få ekstra oppmerksomhet og pleie. Huden rundt øyepartiet er tynnere enn i resten av ansiktet, og har derfor andre behov. En god øyekrem med riktig balanse mellom fuktighetsgivende og nærende ingredienser vil kunne bedre mørke ringer og hevelse under øynene.

Beriket med hyaluronsyre tilfører dette øyegel serumet intens fuktighet, forbedrer mørke ringer fra tretthet og hovenhet, og glatter ut og forebygger fine linjer. Gir øyeblikkelig friskhet og fuktighet. Perfekt å bruke som base for makeup.

I likhet med resten av hudpleieproduktene fra Skin Camilla Pihl er Beauty Moisture Boost produktene selvsagt ikke testet på dyr, og er fri for parabener, cocamide DEA, MI, kathon og mineral oljer.