En favoritt i STOCKHOLM

MITT FAVORITTSTED FOR FRESH LUNSJ OG HELSEKOST I STOCKHOLM

Noll procent konstigheter, hundra procent vegan, er slagordet til PEPSTOP i Stockholm. Og jeg elsker dette stedet! Det er helseguruen Renée Voltaire som står bak stedet som selger digg og fresh mat, juicer og helsedrikker, samt helsekost i sine lokaler i Riddargatan 3A og Slöjdgatan 2 i Stockholm.

Jeg spiste lunsj her hver eneste dag når jeg var i Stockholm og fylte opp kofferten min en haug av digge produkter som jeg gleder meg til å teste!

For meg er det toppen av lykke å finne steder som dette når jeg er på reisefot. Jeg kan gå i flere timer å «nerde» på helsekost og ender alltid opp med en full handlekurv!

Hadde blitt så glad om det dukket opp flere slike steder her hjemme i Oslo! Krysser fingrene! <3