NÅ FÅR DU 25 % RABATT

 KAMPANJEDAGER PÅ SKIN CAMILLA PIHL OG 25% RABATT PÅ ALLE PRODUKTER!!

Nå er det kampanjedager på SKIN CAMILLA PIHL i alle Vita butikker i hele landet og på Vita.no hvor du får 25 % rabatt på absolutt alle produktene i serien! Så har du en favoritt eller to kan du nå fylle opp baderomsskapet med dine favoritter!

Tilbudet varer frem til 22 april og gjelder hele gull og sølvserien!

Har du du testet forresten testet  24K Gold Collagen Face Mask!? Masken er perfekt dersom du har tørr hud da den tilfører huden intens fuktighet, glød og øker hudens elastisitet. Masken er beriket med nærende ekstrakter som lysner og minsker synlige aldringstegn på 1-2-3. Den perfekte quick fix for mykere, glødende og strammere hud. Mitt triks er å smøre inn huden med det fantastiske produktet som ligger i pakken før du legger på masken for en ekstra fuktighets boost.