Smoothie i solveggen

SKOGSBÆR OG ACAI MED MANDELSMØR

Håper dere alle har verdens beste påske og nyter den til det fulle! Det ser ut som om påskesolen skinner over hele landet og jeg koser meg i solveggen på terassen med magasiner og podcaster! Fikk så mange spørsmål om oppskrift da denne lille smoothiebowl’en dukket opp i instastories så her kommer den. Jeg har fullstendig oppheng på den om dagen og spiser den som ett lite mellommåltid så og si hver dag. Den er frisk, syrlig og supergod!

En neve frosne skogsbær
2 spiseskjeer acai pulver
1 scoop med the super elixir nourishing Protein fra WelleCo
1 spiseskje MCT olje. Du kan fint bruke ren kokosolje også.

Spe på med mandelmelk slik at du får en konsistens som gjør at du kan spise den med en skje.

Topp den med mandelsmør ( hjemmelaget smaker sjukt mye bedre enn den du kjøper), granateple og blåbær!