Våknet opp til soooool

PERFEKT START PÅ DAGEN!

Fy søren så digg å våkne opp til sol som strømmet gjennom vinduene i dag tidlig! Det kjentes ut som om all min «vinter blues» forsvant på 1-2-3!

Å lage te og kaffe til dagens møte mens man kjente varmen fra vinduet. Akkurat det jeg trengte i dag!

Digg å våkne opp til ryddig leilighet også! Siden jeg hadde ett møte her hjemme i dag hadde jeg gjort det litt ekstra fresht.

Jeg holder på med ett prosjekt om dagen som er så hemmelig at det er best å ta møtene her hjemme. Jeg vet, sjukt irriterende med «hemmelige» møter, men tro meg jeg skal dele hva det gjelder med en gang jeg kan!

Fram til det må dere nøye dere med bilder av selve møtebordet… Vet forresten av mange av dere har lyst på en «house tour» fra hjemmet mitt. Føler jeg deler ganske mye hele tiden, men hadde kanskje vært gøy med en video? Er det noe dere har lyst på?