Lukten av nyvasket leilighet

-OG NYTT DEILIG SENGETØY!

Hva jeg har gjort i helgen? Gitt soverommet en liten makeover. Nå er det ikke så mye som skal til for å tilføre ett rom ny giv. Nytt sengetøy og noen tekstiler og planter var det som skulle til for å gi rommet en liten update. Sjukt digg å legge seg i ett nyvasket soverom med fresht nytt sengetøy. Og ekstra digg i dag da det jeg ikke er helt i toppform og dette blir rommet jeg kommer til å jobbe fra i løpet av dagen!

Sengetøyet er fra Linum og kjøpt på Ihlums, men du finner og noen lignende her /ANNONSELINK//. Sengeteppet mitt er faktisk en linduk fra Ellos. Jeg liker at de ikke dekker hele sengen , men bare kan ligge litt «Sånn tilfeldig» på enden. Du finner det her. //ANNONSELINK//

Det fine gulvteppet kjøpte jeg på Mina Milanda og er ett funn de igjen har funnet på ett marked i Marokko. Også verdens diggeste tøfler fra Flattered. Blir glad bare av å se på de. Du finner de her. /ANNONSELINK//