20% på SKIN CAMILLA PIHL

NÅ FÅR DU 20% PÅ HELE SØLVSERIEN FRA SKIN CAMILLA PIHL

Akkurat nå får du 20 % på hele anti-age serien fra SKIN CAMILLA PIHL ! Så dersom du vil sikre deg noen av dine favoritter til en god pris eller teste noe nytt så er dette en gyllen anledning. Kanskje ingen overraskelse at jeg sverger til denne serien og bruker den daglig!

Hver eneste dag starter jeg dagen min med Skin Camilla Pihl rens, serum, dagkrem og øyekrem. På kvelden kjører jeg samme regime, men bytter ut dagkremen med nattkrem som er enda rikere og som jobber aktivt med huden mens jeg sover. Skin Camilla Pihl scrub bruker jeg 2-3 ganger i uken og maskene etter behov, men jeg prøver å holde av hver søndag til en liten hjemme spa dag!

 

Og du er huden din litt tørr om dagen kan jeg anbefale serumet på det varmeste morgen og kveld under kremen dine. Det er helt magisk Du kan lese mer om serumet her.


Skryt fra fornøyde Skin Camilla Pihl Anti-Age serumbrukere!

Du finner serumet og hele SKIN CAMILLA PIHL  serien eksklusivt i VITA, VITA EXCLUSIVE og hos VITA.no