A CUP OF TEA A DAY

A CUP OF TEA A DAY- OR THREE

Det begynner å bli en stund siden jeg droppet kaffe til fordel for en deilig kopp grønn te. Jeg fant etterhvert ut at kroppen min ikke tålte det så godt, da jeg ble mer skjelven og urolig enn våken når jeg drakk en kopp. Grønn te er faktisk en liten vidunderdrikk som blant annet er full av antioksidanter som hjelper på immunforsvaret. Og ja, grønn te inneholder koffein, men ikke i nærheten så mye som det du får i deg i kaffe. Koffein i grønn te ( og matcha) tas saktere opp i blodet enn hva koffein i kaffe gjør. Noe som gjør du slipper å bli skjelven og shaky. ( eller jeg ble ihvertfall det av kaffe)

Jeg koser meg veldig med te og har alltid en kanne stående ved siden av meg når jeg sitter og jobber. Mine 3 grønne favoritter jom dagen er  Strawberry Champagne fra tebutikken Black Cat. Green Northern Berries fra Teministeriet og  Organic Green Tea with Rasberry & thyme fra NUTE