Pikekyss på Valentines Day

 

ROSA PIKEKYSS TIL NOEN DU ER GLAD I

HAPPY VALENTINES DAY! Kanskje du skal overraske noen du er glad i med noen søte pikekyss i dag? Ikke tar det lang tid, vanskelig er det heller ikke. Og vil du gjøre litt ekstra stas på noen så lager du de i form av en rose. Og hvordan det gjøres ser du i en video her.

Du trenger:
Eggehvite av 3 egg
2,5 dl sukker
Eventuelt rød konditorfarge

Visp sammen eggehviten i en bolle så den blir så stiv at du kan snu bollen på hodet, visp så inn litt og litt sukker og putt i konditorfarge etter ønsket resultat! Stek i ovnen på ca 100 grader i en times tid.

Visste du forresten at du kan lage marengs og pikekyss uten egg?  Altså en vegansk variant for eller som ikke tåler egg eller som ikke spiser det av andre årsaker. Den magiske ingrediensen da er overraskende nok kikerter på boks! Ja, du leste riktig. Og det er ikke kikertene du bruker, men vannet/laken den ligger i.

Du trenger:
1 boks kikerter
litt sitronsaft
1 dl melis

Hell av vannet på kikertene og tilsett litt sitonsaft. Visp blandingen sammen til den blir like hvit og fluffy som marengs laget på egg og tilsett melis litt og litt  Stek i ovnen på ca 100 grader i ca en times tid.